Διεπιστημονική ομάδα

Σινγκ Αναστασία

Λογοθεραπεύτρια

Η Σινγκ Αναστασία είναι απόφοιτος λογοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος  Πελοποννήσου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια ειδικής αγωγής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.). Κατά την διάρκεια των σπουδών της και μετέπειτα ασχολήθηκε με αξιολογήσεις και θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με διαταραχές στην ομιλία, τον λόγο, την επικοινωνία και μαθησιακές δυσκολίες. 
Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής αγωγής. Έχει εκπαιδευτεί στην βασική κατάρτιση PECS, MAKATON, ΑΒΑ, SIMATA- Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία και κατέχει το Ευρωπαϊκό δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών και χρήσης ΑΕΑ.
Έχει εργαστεί εθελοντικά από το 2015 έως και σήμερα στα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας, στο ΚΕ.Φ.Ι.Α.Π Καλαμάτας και στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας.
 Στο κέντρο «Ανάπτυξη» παρέχει τις υπηρεσίες της στο τμήμα Λογοθεραπείας

blog

Μεινετε ενημερωμενοι. Νεα, αποψεις και ενδιαφεροντα αρθρα

Τί είναι οι «επιτελικές λειτουργίες»

Οι επιτελικές λειτουργίες (executive functions) είναι σύμφωνα με τον Funahashi (2001) «το προϊόν της συντονισμένης λειτουργίας ποικίλων διεργασιών

Πρακτικές συμβουλές για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση προτείνεται την παρούσα χρονική στιγμή ως τρόπος διαχείρισης της κρίσης και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση.