Διεπιστημονική ομάδα

Ελπίδα Μυλωνοπούλου

Εργοθεραπεύτρια

mylonopoulou elpida
Η Ελπίδα Μυλωνοπούλου είναι Εργοθεραπεύτρια και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, πραγματοποίησε κλινική άσκηση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου, όπου συμμετείχε στο πρόγραμμα θεραπευτικής κολύμβησης. Επίσης, κλινική άσκηση πραγματοποίησε και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί», αλλά και στον ξενώνα «Καλλίστη» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου. Τέλος, μέρος της άσκησης πραγματοποίησε και στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου ασχολήθηκε με τη δημιουργία και επίβλεψη εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, που σχετίζονται με την επιστήμη της εργοθεραπείας.
Ακόμα, έχει δημοσιεύσει άρθρο στο αποθετήριο «Ασκληπιός» με θέμα: «Εργοθεραπεία και Mirror Therapy σε Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο». Στο Κέντρο Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Ενηλίκων παρέχει τις υπηρεσίες της στο τμήμα Εργοθεραπείας.

blog

Μεινετε ενημερωμενοι. Νεα, αποψεις και ενδιαφεροντα αρθρα

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - μέρες χαράς ή μελαγχολίας;

Αργοπορημένη προσέλευση γονέων και παιδιών στο σχολείο και στα μαθήματά τους – Μηνύματα που στέλνουν οι γονείς